Z pomocą przeciw najcięższej formie PMS – Polki pierwsze w unikalnych badaniach

PMDD, najcięższa forma PMS, to ukryta choroba kobieca, która każdego miesiąca przysparza dużo udręki. Niektóre kobiety cierpią przed miesiączką na tak ciężkie dolegliwości, że mają myśli samobójcze. Teraz jednak pierwszy lek przeciwko PMDD może stać się rzeczywistością. Innowacyjna szwedzka spółka Asarina Pharma w zakrojonych na szeroką skalę europejskich badaniach klinicznych daje Polkom możliwość stać się…

Asarina Pharma: sharp rise on first day of trading on Nasdaq First North

After 40 years’ of research developing its breakthrough PMDD treatment Sepranolone, Asarina Pharma hit the ground running on Monday 24 September as it launched on Nasdaq First North in Stockholm. With major institutions getting behind the research—how did the successful market launch feel for the scientific and business team at Asarina Pharma?

Nasdaq Stockholm Welcomes Asarina Pharma to First North

Stockholm, September 24, 2018— Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) today announced that trading in Asarina Pharma AB’s shares (short name: ASAP) commences today on Nasdaq First North in Stockholm. Read Nasdaq First North's Press Release below, or HERE.  (https://globenewswire.com/news-release/2018/09/24/1574651/0/en/Nasdaq-Stockholm-Welcomes-Asarina-Pharma-to-First-North.html)

Asarina Pharma IPO oversubscribed 175%: CEO welcomes new shareholders

With its IPO listing oversubscribed by 175%, Asarina Pharma is firmly in the investor and scientific spotlight. Here, CEO Peter Nordkild shares upcoming research and business highlights with the company’s new shareholders.

Full PDF

Asarina Pharma AB (publ) har erhållit godkännande för listning av bolagets aktier på Nasdaq First North

Nasdaq har godkänt Asarina Pharma AB (publ) (”Asarina Pharma” eller ”Bolaget”) för listning på Nasdaq First North. Första dag för handel i Bolagets aktier är måndag den 24 september 2018.