Skip to content

Inbjudan till Asarina Pharmas R&D-dag 2020

Asarina Pharma bjuder in institutionella investerare, finansanalytiker och media till en R&D-dag med fokus på kommande studieresultat i bolagets ledande indikation PMDS.

Datum: 26 mars 2020

Tid: 14.00-17.00, registrering från 13.30

Plats: Helio GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm

Genom presentationer av PMDS-kliniker och patienter, samt av Asarina Pharmas ledande forskare och chefer kommer dagen att ge en bred bild av sjukdomen PMDS, vilka de mest meningsfulla behandlingseffekterna är, och hur bolagets kommande fas IIb-data kommer att utvärderas och presenteras.

Doktor Paula Briggs: huvudprövare för studien i Liverpool, Storbritannien, specialist inom sexuell och reproduktiv hälsa.
Professor Torbjörn Bäckström: grundare och forskningschef, Asarina Pharma, professor vid institutionen för klinisk vetenskap, obstetrik och gynekologi vid Umeå universitet.
Karin Ekberg, PhD: operativ chef, Asarina Pharma. 

Paula ”Fenjima” Manrique: PMDS-patient och PMDS-föreläsare. Skribent, influencer och regelbunden gäst som spelexpert på TV4:s Nyhetsmorgon. 

Doktor Peter Nordkild: vd, Asarina Pharma.

Viss inblick kommer även att ges i Asarina Pharmas övriga forskning inom menstruell migrän och Tourettes syndrom.

För anmälan till R&D-dagen, vänligen registrera er på länken: https://financialhearings.com/event/12602/register/live_event

Varmt välkomna!